Kleding met bescherming tegen de zon

Alles wat je altijd al wilde weten over kleding met zonbescherming!

Hier vind je UV.Line kleding met zonbescherming . Zonbescherming op kleding en accessoires is een relatief recente technologie, die in 2003 in Brazilië arriveerde met het merk UV.LINE. Daarom weten sommige mensen het nog steeds niet, of hebben ze veel vragen over hoe UV-bescherming op stoffen werkt. Daarover nadenkend, hebben we dit artikel opgesteld om ze allemaal te verduidelijken!

Hoe werkt zonbescherming op UV.LINE stoffen?

We gebruiken verschillende stoffen en technologieën die resulteren in de maximale bescherming die bekend staat als UPF 50+. Maar eigenlijk zit de bescherming in de draad die we gebruiken en ook in de constructie van de stof. Een van de gebruikte technologieën is de titaniumdraad, aanwezig in onze polyamide overhemden.

Hoe lang gaat UV-bescherming op stoffen mee?

Het is permanent en het komt er niet uit als je het wast! Dat wil zeggen, zolang het product in goede staat verkeert, is UV-bescherming gegarandeerd. Daarom is investeren in een UV.LINE zonweringsstuk echt de moeite waard!

Heeft UV.LINE een UV-beschermingscertificaat?

Ja! Al onze stoffen zijn getest en goedgekeurd door ARPANSA, een Australische overheidsinstantie die pionierde op het gebied van zonbescherming. Het percentage huidkanker in Australië is hoog en bescherming tegen de zon wordt zeer serieus genomen, daarom waren zij het eerste land dat zich zorgen maakte over bescherming tegen de zon en de effecten van UV-straling op de bevolking. Dit certificaat is uiterst belangrijk om het merk geloofwaardig te maken en ervoor te zorgen dat de producten van UV.LINE maximale bescherming en kwaliteit hebben.

Moet ik naast UV.LINE-kleding ook zonnebrandcrème gebruiken?

In gebieden die worden bedekt door UV.LINE-producten hoeft u geen ander type huidbescherming te gebruiken, omdat deze een maximale bescherming garanderen. Het is echter erg belangrijk om de delen van het lichaam die onbeschermd zijn niet te vergeten! Draagt ​​u bijvoorbeeld een T-shirt met UV.LINE-zonbescherming, breng dan zonnebrandcrème aan op uw gezicht en hals. Een garnaal worden in een paar delen van het lichaam werkt niet, toch?

Is het nodig om jezelf te beschermen in de winter?

Ja! De mildere temperatuur in de winter betekent niet dat zonnestraling minder schadelijk wordt. Daarom is het belangrijk om in alle seizoenen van het jaar goed voor jezelf te zorgen.