Ons verhaal

Geniet van de zon. Altijd.
UV.LINE is het pioniersmerk in het kleding- en accessoiresegment met UV-bescherming in Latijns-Amerika. Alle producten hebben een permanente FPU50+ bescherming en blokkeren 98% van de UVA- en UVB-stralen, met ARPANSA-certificering.
We zijn geboren in Brazilië en als eerste bedrijf dat kleding met zonbescherming verkoopt, streven we naar innovatie, dit zit in ons DNA. Vandaag bestuderen we wereldwijde modetrends en zoeken we naar de meest geavanceerde textieltechnologie om geavanceerde producten te creëren voor onze families, onze vrienden en voor jou.
Natuurlijk willen we dat je onze producten kent en koopt. Maar bovenal willen we dat u het gebruikt om de kwaliteit, bruikbaarheid en efficiëntie ervan te voelen.

PERMANENTE BESCHERMING VAN DE STOFINSLAG.
MAXIMALE BLOKKERING TEGEN UV-STRALEN.

CERTIFICATEN EN GARANTIES
Al onze stoffen worden onderworpen aan strenge tests bij ARPANSA (Australian Radiation and Nuclear Safety Agency), de entiteit die de norm heeft ontwikkeld om hun volledige levensduur te meten.
De producten van UV.LINE zijn een alternatief voor zonbescherming. Alle delen van het lichaam die door onze kleding worden bedekt, hebben geen zonnebrandcrème nodig.