Hoe verzorg je je handen en bescherm je ze tegen de zon?

Ken de voordelen en voordelen van handschoenen met UV-bescherming

Onze handen worden constant blootgesteld aan UV-straling, maar we besteden meestal niet veel aandacht aan de bescherming van dit deel van ons lichaam. Ontdek waarom het belangrijk is om je handen dagelijks te beschermen tegen UV-stralen en wat de voordelen zijn van het dragen van handschoenen met UV-bescherming. Bekijk onze collectie handschoenen met UV-bescherming !

Waarom is het belangrijk om je handen te beschermen tegen UV-straling?

Normaal gesproken wordt handbescherming verwaarloosd, waardoor de effecten van zonlicht - die vlekken en vroegtijdige veroudering veroorzaken - nog schadelijker worden. Daarom is het hebben van een accessoire dat maximale bescherming garandeert 50+ op dagelijkse basis essentieel en economisch, aangezien de handschoenen een permanente bescherming garanderen.

Wanneer moet ik handschoenen met UV-bescherming gebruiken?

Het wordt aanbevolen om dagelijks handschoenen te gebruiken en in elke situatie waarin uw handen worden blootgesteld aan zonlicht! Zoals bijvoorbeeld tijdens het rijden voor een lange tijd. Handschoenen met UV-bescherming zijn ideaal en aanbevolen na depigmenterende behandelingen en om oneffenheden en huidveroudering te voorkomen. Het kan ook in het water worden gebruikt!

Welk handschoenmodel met zonbescherming is geschikt voor mij?

Er zijn twee hoofdmodellen: korte mouwen of lange mouwen. Als u lange tijd met uw handen en armen aan de zon wordt blootgesteld, zoals tijdens een autorit, heeft het model met lange mouwen het voordeel dat u ook uw arm beschermt. De modellen zijn in neutrale kleuren - zwart of beige - om op elk moment te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van UV.LINE zonwerende handschoenen?

UV.LINE-modellen zijn goedgekeurd door ARPANSA, wat een maximale permanente FPU50+ bescherming garandeert. De stof is technologisch en sneldrogend,
die geen nare geur veroorzaakt. De slipvaste zijde is ook een topper
differentieel, omdat het veiligheid en stevigheid tijdens het rijden garandeert!